Tegenwoordig hebben de meeste kinderen een hoop speelgoed en is er ook veel keus op het gebied van speelgoed. Vaak zegen we als ouders mijn kind heeft alles al of mijn kind heeft al zoveel speelgoed dat hij/zij niet eens meer weet waar hij/zij mee moet spelen.

Ook ik ben zo een moeder die wel eens zegt mijn kind heeft alles al en heeft zoveel speelgoed dat zij niet eens weet waar ze mee moet spelen en laat ik maar eerlijk zijn Djelana heeft een hoop speelgoed haha. Toch zijn er een aantal favoriete waar Djelana het liefst mee speelt op dit moment.

Vtech mijn magisch bureau.

Ik vind dit een leuk en leerzaam bureau van vtech en Djelana ook. Ik merk dat Djelana een hoop dingen ervan leert en er nog mee kan leren. Op het zwarte gedeelte kan je tekenen met krijtjes of een papier op vast klemmen om te tekenen.

Vtech kidizoom 5.0.

Djelana vind het leuk om foto’s en filmpjes te maken. Dit deed zij voorheen wel eens met mijn telefoon maar nu heeft ze haar eigen camera van vtech om zelf foto’s en filmpjes te kunnen maken

Miele speelkeuken.

Kaptafel en het kaphoofd van babyborn.

Djelana is gek op make-up en het frummelen van haren.

Fur real friends puppy.

Als je het hondje een brokje geeft en je gaat met het hondje wandelen poept hij het brokje weer uit. Djelana vind dit geweldig en zeker als ik doe alsof het hondje echt heeft gepoept.

Gitaar van de hema.

En laten we de ipad niet vergeten. Djelana vind het leuk om spelletjes op de ipad te spelen en om filmpjes te kijken. Natuurlijk doen we ook een hoop dingen met Djelana en vind ze ander speelgoed ook leuk.

Wat is het favoriete speelgoed van jou kind(eren)?

Write A Comment

Pin It