Vrijdag:

Op donderdagavond gaat Djelana altijd naar mijn moeder toe om daar een nachtje te te slapen. Djelana vindt het altijd erg leuk om naar oma toe te gaan (mijn moeder). Vrijdag overdag zijn ze naar ‘t geertje geweest in zoetermeer, dit is een hele leuke kinderboederij in een mooie omgeving.

Na ‘t geertje zijn oma en djelana de kerstboom op gaan opzetten.

Vrijdagavond zijn mijn vriend en ik bij vrienden geweest wat erg gezellig was. Omdat mijn vriendin en ik zaterdag ochtend een babyshower hadden van een andere vriendinnetje van ons hebben we die avond een luiertaart gemaakt met allemaal leuke cadeautjes erbij.

Zaterdag:

Zaterdagochtend was de babyshower van een vriendinnetje. We gingen met een hele groep meiden ontbijten bij Clooneys in Zoetermeer. Het was erg gezellig en het ontbijt en de taart was erg lekker.

Na de babyshower hadden we ook nog een verjaardag van een nichtje wat ook erg gezellig was.

Savonds was ik zo moe dat ik optijd naar bed ben gegaan om lekker een programmatje terug te kijken op de ipad, hier is alleen niks meer van terecht gekomen omdat ik als een blok in slaap ben gevallen haha.

Zondag:

Ik was al een paar dagen verkouden maar zondagochtend werd ik wakker nog erger verkouden en ik voelde me niet lekker. Mijn vriend ging met Djelana (ons dochtertje) en mijn schoonvader naar het zwembad. Helaas kon ik niet mee zwemmen door het gips. Ik ben toen nog maar even lekker terug in bed gaan liggen.

Verder hebben we een hele rustige zondag gehad want toen mijn vriend met Djelana en schoonvader terug thuis kwamen was Djelana heel erg moe haha al zou ze dit natuurlijk nooooit toegeven.

Voor nu ga ik de zondagavond afsluiten en kruip ik lekker me bed in met de ipad om lekker mijn programmatjes te gaan kijken.

Ik ben erg nieuwschierig naar hoe jullie weekend is geweest??

Write A Comment

Pin It