Vandaag na 12 weken mocht het gips er EINDELIJK af en wat een opluchting is dat!!! Ik heb al 2 eerdere blogs geschreven over hoe verloopt het herstel na de operatie en nieuw gips en update na 7 weken gips.

Vandaag is dus na 12 weken het gips verwijderd. Wat een opluchting toen het gips er eindelijk vanaf ging. Na het verwijderen van het gips moest ik nog even een foto laten maken om te kijken of het gips er defenitief af mocht blijven. Gelukkig zag alles er goed uit op de foto’s! De arts heeft daarna naar mijn voet gekeken en gaf aan dat het herstel goed verloopt. Wel heb ik nog steeds pijn op de plekken waar de pinnen in mijn voet zijn geplaatst maar de arts gaf aan dat dit normaal is en dat ik pas echt minder pijn heb en hersteld ben na minimaal 6 maanden tot een jaar. Het lopen zonder gips gaat opzich best goed, wel met pijn maar met de tijd zal het steeds beter gaan.

Over 6 weken op 20 maart heb ik weer een vervolg afspraak met de arts om te kijken hoe het herstel verloopt en controle.

Ben jij wel een geopereerd en aan wat ben je geopereerd?

Write A Comment

Pin It