Het was even stil op mijn blog want mijn laatst geplaatste blog is geweest op 16 december. De reden hiervan is eigenlijk omdat wij de afgelopen 3 weken ongeveer tijd met elkaar hebben doorgebracht als gezin, zijn ik en Djelana ziek geweest rond de kerst en dacht ik de dag na tweede kerstdag weer beter te zijn was ik op oud jaarsdag weer ziek en voel ik me sinds gister weer wat beter. Buiten het ziek zijn hebben we wel een leuke eerste en tweede kerst dagen gehad en een gezellige oud en nieuw.

“Goede voornemens”

Vorige week zat ik te denken aan mijn goede voornemens voor 2019 en ook al ben ik niet zo van de goede voornemens kan ik wel een aantal dingen bedenken wat ik graag in 2019 wil bereiken.

Stoppen met roken:

Ik wilde heel graag stoppen met roken en dit was eigenlijk 1 van mijn goede voornemens maar toen ik geopereerd werd aan mijn voet op 27 november ben ik die dag gestopt met roken en trots op mezelf dat ik dat tot op de dag van vandaag nog steeds vol hou.

Afvallen:

Afvallen vind ik misschien nog wel moeilijker dan het stoppen met roken. Een aantal jaren geleden ben ik 27 kilo afgevallen. Toen ik zwanger was van Djelana ben ik 32 kilo aangekomen en helaas zijn deze kilos tot op de dag van vandaag er nog steeds niet af. Ik weet dat ik het kan want het is mij eerder gelukt om 27 kilo af te vallen maar het is en blijft moeilijk en wil ik het toch gaan proberen om weer wat kilo’s af te gaan vallen.

Mijn blog:

Ik ben kort geleden begonnen met mijn blog en ook al is het even een week of 3 stil geweest rond mijn blog is dit wel iets wat ik echt heel erg graag wil doen. In 2019 ga ik er dus helemaal voor de volle 100 procent voor om mijn blog tot een succes te brengen. Dit betekend dat ik op een aantal vaste dagen per week een blog online ga plaats.

Dit waren een paar van mijn doelen (goede voornemens) die ik in 2019 wil bereiken of doorzetten maar nu ben ik benieuwd naar wat jullie goede voornemens of bepaalde doelen zijn voor 2019?

Write A Comment

Pin It