Voordat ik met de dagelijkse blogs ga beginnen wil ik me aan jullie voorstellen. Het is namelijk wel zo leuk dat jullie weten wie ik ben, waarom ik ga bloggen en wat mijn interesses zijn.

Mijn naam is Charissa, 28 jaar oud. Ik heb een vriend van 27 jaar en samen hebben we een lief, vrolijk en ondeugend dochtertje Djelana van 3 jaar.

Waarom ik wil beginnen met bloggen?

Het is eigenlijk heel simpel haha, ik vindt het erg leuk om andere blogs te lezen. Stiekem dacht ik wat lijkt het mij leuk om ook een blog te beginnen.

Nadat ik er een tijdje over heb nagedacht en heb getwijfeld dacht ik we gaan het gewoon DOEN!! Ik ga mijn eigen blog beginnen en we zien wel of mensen het leuk genoeg vinden om mijn blogs te lezen en natuurlijk vindt ik dit heel erg spannend.

Buiten dat ik er heel erg veel zin in heb om te gaan bloggen heb ik het ook altijd leuk gevonden om een eigen webshop te beginnen.
Ik dacht waarom maak ik er dan geen combinatie van, een blog met een webshop!!
Het zal voornamelijk gaan om het bloggen maar de webshop erbij vind ik een leuk idee.

Waarover wil ik gaan bloggen?

Mijn interesses liggen vooral op het gebied van het moedersschap omdat ik zelf ook moeder ben. Fashion omdat ik van shoppen hou voor mezelf maar nog veel meer voor mijn dochtertje Djelana. Beauty dit omdat ik wel van een make-upje, cremetje en een maskertje hou. Lifestyle en dit is eigenlijk alles wat wij doen in het dagelijks leven. Kortom alles wat een vrouw dus interessant vind daar ga ik over bloggen.

Dit was een klein stukje over mij!!

Wat zou jij graag willen lezen op mijn blog? Ik hoor ook graag jou mening over de combinatie van een blog en een webshop en wat zou jij leuk vinden om in de webshop te zien?

X

Charissa

Write A Comment

Pin It