Ik kan wel zegen dat ik gelukkig ben met mijn vriend en mijn dochtertje Djelana. Mijn vriend en Djelana zijn mijn 2 belangrijkste personen die mijn leven gelukkig maken met onze families en vrienden natuurlijk. Maar natuurlijk zijn er ook andere dingen wat je leven leuk, fijn en gelukkig maakt. Stephanie van Thuisblijfmama tagde mij in haar Happy Tag, zodat ik jullie kan laten zien welke dingen mij ook gelukkig maken.

De happy tag!

Van welk eten word je blij?

Ik wordt blij van italiaans eten pizza, diverse soorten pasta’s bijvoorbeeld Kaas pasta met ham, bacon, ui, cherry tomaatjes en rucola maar ook van pasta spinazie ui kip feta. Voor de lekkere vettige hap kies ik voor Macdonalds! Zoetige dingen vind ik ook lekker zoals snoep en drop maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de hartige dingen.

Welke films maken je gelukkig?

Thrillers! Een goede thriller met een goed verhaal daar hou ik van. Peppermint en kidnap zijn films die ik erg goed vond met een goed verhaal. Ik heb nog veel meer goede films gezien alleen mijn probleem is dat ik vaak de titel niet meer weet haha.

Van welke muzieknummer word je blij?

10 a 12 jaar geleden was hardcore/hardstyle toch wel echt mijn ding. Ik ging naar feesten toe zoals nightmare, project hardcore, hardbass en dominator. Nu ben ik 28 jaar en hou ik nog steeds van hardcore/hardstyle maar ook van ander soort muziek zoals nederlandstalig maar ook wat je op dit moment veel op radio hoort. Waar ik ook erg vrolijk van kan worden is dansen met Djelana op K3 of kinderen voor kinderen

Welke kledingstukken maken je happy?

Ik hou echt van een mooie spijkerbroek met een leuke oversized trui in diverse kleuren met bijvoorbeeld dezelfde kleur oorbellen maar ook van basic kleuren zwart wit en grijs of een leuke blouse met leuke enkel laarsjes of sneakers.

Wat is jou gelukkigste herinnering?

Dat ons dochtertje Djelana werd geboren op 26-11-2015! Dat is mijn gelukkigste en mooiste herrinering van mijn leven.

Van welke beautyproducten word je blij?

Ik heb eigenlijk niet 1 vast beautyproduct waar ik blij van word. Ik koop mijn verzorgingsproducten en make-up eigenlijk altijd bij de kruidvat of bij de action.

Mijn favoriete mascara is van essence lash princess.

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik essence make me brow.

Foundation van de action.

Concealer stick van de primark.

Highlighter van de action.

Wat doe jij op dagen dat je je down bent om je weer happy te voelen?

SHOPPENNN!!! Haha nee nouja soms dan. Maar ik hou er ook van om videoland te kijken met wat lekkers en nergens aan te hoeven denken of gewoon wat leuks te gaan met Djelana bijvoorbeeld.

Noem 3 willekeurige dingen die jou blij maken!

Mijn dochtertje en vriend, mijn familie en mijn vrienden. Maar er zijn ook heel veel andere dingen waar ik blij van word zoals mijn blog, shoppen, tv kijken (videoland, progammatjes terug kijken, netflix) en lekker eten.

Wat maakt jou blij?

Ik geef deze happy tag door aan blogger:

Write A Comment

Pin It