Daar ben ik weer! Ik ben even afwezig geweest, de reden hiervan is omdat ik mijn telefoon in de wc heb laten vallen ( echt weer wat voor mij haha ). En dan zal je denken dan doe je het toch gewoon via je laptop, nou ook met mijn laptop waren wat dingen aan de hand waardoor die heel erg langzaam was. Aangezien ik dus alles via mijn telefoon doe voor de blog en ook al mijn foto’s op mijn telefoon heb staan baalde ik enorm dat ik mijn telefoon in de wc had laten vallen maar ik heb een andere telefoon en ook mijn laptop is weer een stuk sneller dus ik ga me weer fulltime richten op mijn blog.

Ik vind het altijd prettig voor mezelf bepaalde doelen te stellen waar ik aan kan werken of naartoe kan werken of mezelf daaraan te houden. Voor de aankomende periode heb ik een aantal doelen voor mijzelf en die wil ik graag met jullie delen.

-Ik wil me volledig gaan richten op mijn blog. Ook al ben ik soms nog wat onzeker over mijn blog doe ik het bloggen met veel plezier en vind ik het heel erg leuk en dat is het belangrijkste. Ik heb lang getwijfeld om een blog te starten want er zijn er al zoveel die bloggen maar ik vind het hartstikke leuk en stiekem ook wel een beetje trots dat ik mijn blog gestart ben.

-Richten op mijn herstel. Zoals ik al eerder geschreven had om mijn blog heb ik een operatie gehad in november aan mijn enkel. Ik heb 12 weken in het gips gezeten en het gips is er nu sinds 4 weken ongeveer af en wat een heerlijk gevoel was dat! Ik heb nog steeds veel pijn en kan moeizaam lopen. Dit schijnt tijd nodig te hebben en een herstel van minimaal 6 maanden tot een jaar. 22 Maart heb ik weer een afspraak bij de arts om te kijken hoe het herstel er voor staat.

– Wij zijn druk opzoek naar een ander huisje maar dit is niet zo makkelijk tegenwoordig. We zijn opzoek naar een huur huis maar niet met de belachelijke huur prijzen in de vrije sector maar we geven niet op en gaan rustig verder opzoek.

Ik ben benieuwd of jij ook voor jezelf doelen stelt om aan te werken of naartoe werkt?

Write A Comment

Pin It